Språk: Svenska

Skapande process

Belgien är känt som världens bäst tillverkare av högsta kvalitet foder. Det är här som börjar processen för att skapa Petvita foder.

Varifrån kommer Petvita?

Varifrån kommer Petvita?

Fabriken i den belgiska hamnstaden Gent är speciellt utformad för att tillverka högkvalitativa djurfoder. De omsorgsfullt utvalda komponenter kombineras i ideala proportioner av högsta klass utrustning skapar våra  produkter - Super Premium.

tekniska lösningar

tekniska lösningar

Den senaste tekniken hjälper oss i tillverkningsprocessen och ger våra produkter smak och energivärden. Fabriken är helt automatiserad, vilket garanterar effektivitet och flexibilitet. Användning av den senaste tekniken gör det möjligt att följa nya standarder för kvalitet för både våra kunder och för konkurrens.
Nogrannhet och bästa kvalitet av ingredienser, tillsammans med särskilt utformad produktionssystem , svarar mot behoven hos även de mest krävande kunder.
Den innovativa processen tillåter tillverkningen av helt naturliga produkter, utan användning konstgjorda färger.

bästa specialister

Användningen av första klass produktionsutrustning garanterar att du får perfekt matchade proportioner av ingredienser, som tillsammans bildar en perfekt produkt. Ett stort urval av smaker och olika egenskaper av foder kan tillgodose näringsbehoven hos även de mest krävande husdjur. Specialutbildad personal varje dag ser till att allt är enligt de högsta normerna för produktion och att nöjda kunder är i fokus.

Petvita är KVALITET

Den unika recept framställd särskilt för våra fyrbenta vänner garanterar smak genom perfekt matchad näringsinnehåll. Många certifieringar bekräftar den bästa kvaliteten på produkterna Petvita. Vi vill att våra kunder ska känna sig trygga och nöjda. Det är den bästa garantin för gott smak och en motivation för oss att söka ännu bättre lösningar av högsta standard.